Diephuys 14A

Luxueuze vakantiewoning voor 8 personen gelegen in residentiële buurt in centrum Brugge

foto

Meer info? Klik hier.

 
Diephuys 14A

Luxueuse vakantiewoning voor 8 personen in hartje Brugge

Diephuys 14A is een luxueuze vakantiewoning met 4 slaapkamers (geschikt voor 8 volwasssen en 2 baby's)

De woning is gelegen in een zeer residentiële buurt van Brugge, op 50m van de rijtjes, op 200m van het Jan van Eyck plein en op 400m van de markt van Brugge. Echt centraal dus met alle deugden van de stad op wandelafstand (musea, bistro's, restaurants, gezell In de woning mag er niet gerookt worden en huisdieren zijn niet toegelaten.

Op het gelijkvloers, kom je via de hall (die gemeenschappelijk is met de kleinere woning Diephuys14B) terecht in de leefruimte van de woning. Ingericht in warme kleuren ( tinten groen & bruin) en karaktervolle materialen ((Marokkaanse zelliges, oude eikengebintes,natuurstenen vloer,...) vind je in deze ruimte een geriefelijke stijlvolle, open keuken, een comfortabele eettafel met 8 stoelen en een uitnodigende zithoek met TV-faciliteiten.

Op de eerste verdieping bevinden zich 2 slaapkamers, een badkamer met dubbele lavabo en regendouche en een afzonderlijk toilet. In de slaapkamer gelegen aan de voorzijde van het huis vind je het comfort van een dubbel bed, in de slaapkamer gelegen aan de achterzijde van het huis zijn er 2 enkele bedden (die echter tot een dubbel bed kunnen worden samengebracht). In deze kamer is er ook ruimte om een kinderbed bij te plaatsten.

Via een tussentrapje bereik je dan verder de zolderverdieping van de woning waar je dan nog 2 slaapkamers aantreft alsook een badkamer met dubbele lavabo, douche en toilet. De zolderslaapkamer gelegen aan de voorzijde van het huis biedt plaats voor een dubbel bed. Hier is er tevens ruimte voor het plaatsten van een kinderbedje. De slaapkamer gelegen aan de achterzijde van de zolderverdieping heeft 2 enkele bedden. Alle slaapkamers zijn met een individueel karakter ingericht elk met eigen kleur en rijke materiaal accenten.

MEER INFO OP info@luxurystayselsewhere.com of www.luxurystayselsewhere.com

 

 

Specificaties

Slaapkamers4
Garagenee

Documenten

Fotomateriaal

  • foto
  • foto
  • foto
  • foto
  • foto
  • foto
  • foto

Ligging

Diephuys 14AEngelsestraat 148000 BruggeBereken uw route

Contacteer ons

Terry ConstructPeraltastraat 228000 BruggeBereken uw route
Tel. 050 31 14 60Gsm 0475 26 85 72Fax 050 31 17 83info@terryconstruct.be

Meer info? Klik hier.