foto

Terry Construct

De familie Terry is sind 2004 actief in de vastgoedsector en steunt op de decennia lange ervaring in de bouwsector van haar zaakvoerder Luc Terry.

De activiteiten van TERRY CONCTRUCT bestaan uit het ontwikkelen en bouwen van appartementen, woningen en commerciële/industriële ruimtes in een ver-nieuwende doch tijdloze architectuur. Daarbij wordt maximaal rekening gehouden met een esthetische inplanting in de bestaande omgeving en met oog voor aangename groenzones rond de bebouwde oppervlaktes.

Met een beperkt aantal projecten per jaar, leggen we resoluut de nadruk op kwaliteit en zorgen we ervoor dat elke individuele koper of huurder kan rekenen op professionele en persoonlijke begeleiding en advies, vóór, tijdens en na het bouwtraject. De verkoop gebeurt sleutel op de deur doch met ruimte voor persoonlijke invullling in de verschillende fases van het bouwproces.

We ontwerpen met ervaren architecten en werken steeds met kwalitatieve en duurzame materialen en technieken die voldoen aan de meest recente normen van energieprestatie. Wij garanderen een vaste bouwtermijn en prijzen en verkopen onder de Wet Breyne waar van toepassing. De uitvoering van de werken gebeurt door lokale bekwame vakmensen met wie we in de loop der jaren een vaste vertrouwensrelatie hebben opgebouwd en die garant staan voor een kwalitatiteve oplevering binnen het vooropgestelde tijdsschema!

Heeft u een eigendom die geschikt is  voor de ontwikkeling van een appartementsgebouw, woningen en/of commerciële/industriële ruimtes, aarzel dan niet om ons vrijblijvend te contacteren. Ons team zal graag, op discrete en confidentiële basis, de verschillende mogelijkheden met u bespreken.